Welldance Halloween Buli és Workshop

halloween cover webre
 
Idén először kerül megrendezésre a Welldance Halloween Buli és Workshop, melyen minden táncosunk részvételére borzasztóan számítunk! 👻
 
Dátum: 2018. október 26. (péntek)
Időpont: 17:30-20:30
Helyszín: Barcsay Jenő Ált. Iskola (Szentendre, Kálvária út 18.) rendezvényterem (a főbejárattól balra nyílik a színházteremhez vezető lépcsőház ajtaja)
 
Belépés kizárólag Halloween-i öltözékben, a "belépő" sós-, vagy édes süti, üdítő, vagy akár házilag készített harapnivaló. A fő program egy közös bulizás, de az elmúlt négy évben megrendezett, igazán nagy sikerű farsangi bulinkhoz képest, ez a Halloween-i esemény táncos Workshop is egyben!!!!! Vagyis egy borzongatóan izgalmas koreóval készülünk nektek és utána fergeteges buli lesz DJ DATRASH közreműködésével! 🕸🎃
A Halloween bulit táncosainknak szervezzük, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak táncos környezetben, vagyis szülők részvételére nem számítunk. Kérjük, mindenki egyeztesse gyermekével, hogy mikor jönnek érte, vagyis ki, meddig maradhat! Zárás: 20.30!
 
A részvételt táncosaink a facebook-os eseménynél is tudják jelezni, melyet  ide kattintva megtaláltok.
Köszönjük a szülők együttműködését. Az összejövetelről képek készülnek, melyeket igyekszünk megosztani a Facebookon, illetve a weboldalon is.
Minden kicsi és nagy táncosunkat ijesztően nagy szeretettel várjuk! 🕷
Közösségi média
     
face logo insta logo youtube logo