Rólunk

 
WELLDANCE – MÁR 19 ÉVE TÖBB, MINT TÁNC
 
Sok szeretettel köszöntjük kedves látogató az idén 19. születésnapját ünneplő Welldance Sporttánc Egyesület weboldalán. Szinte észrevétlenül röppent el az idő az alapítás óta, és
bizony vannak olyan táncosaink, most már edzőink, akik mind a 19 évet velünk töltötték. 2002 óta folyamatosan bővültek csoportjaink, bevezettük a Welldance kártyát, elindítottunk új tanfolyamokat, és a kupák és érmek halmozása közepette a hazaiak mellett immár rangos nemzetközi elismeréseket is szereztünk többféle táncműfajban.
 
A Welldance keretei között többféle stílus elsajátítható, ennek megfelelően különböző tanfolyamtípusok közül lehet választani az érdeklődési körnek és a korosztálynak
megfelelően.
 
Egyesületünk óvodás csoportjaiba már egészen korán, 5 éves kortól bekapcsolódhatnak a táncolni vágyó fiatal reménységek, akiket játékos edzésprogrammal vezetünk be a tánc világába a TÁNCOS MANÓTORNA tanfolyamon keresztül. Az iskolás korosztály tagjai többféle műfajban is kipróbálhatják magukat, a dinamikus AKROBATIKUS ROCK ‘N’ ROLL, a trendi FASHION STREET DANCE, a látványos POM-DANCE SHOW, az elegáns MAZSORETT, vagy akár a pörgős ÍR TÁNC tanfolyam is választható nálunk.
 
Egyesületünk célul tűzte ki, hogy ne “csak” táncot oktassunk, hanem egy életformára neveljünk, melynek szerves részét képezi az egészséges, jó hangulatú, és lelkileg is feltöltő rendszeres testmozgás a tánc világán keresztül.
 
Nagyon büszkék vagyunk, hogy a 18 évvel ezelőtt megálmodott Welldance tánciskola ma vezető szerepet tölt be a hazai divat-, és moderntánc életben, és a Welldance név ismerősen cseng a legrangosabb szakmai körökben is.
 
Az alapos és lelkiismeretes szakmai munka jelenleg és reményeink szerint a jövőben is folytatódni fog, és igyekszünk tanítványainknak, a családoknak és az egyesülettel szimpatizálóknak újabb nagyszerű élményeket szerezni a versenyeken, fellépéseken és egyéb egyesületi programok alkalmával.
 
További kellemes böngészést kívánunk!


Közösségi média
       
face logo insta logo tiktok logo youtube logo