Rólunk

WELLDANCE – MÁR 22 ÉVE TÖBB, MINT TÁNC

Sok szeretettel köszöntjük látogatóinkat a 2024-ben már a 22. születésnapját ünneplő Welldance Sporttánc Egyesület weboldalán! A Welldance vezető szerepet tölt be a divat- és moderntáncéletben, a nevünk ismerősen cseng a legrangosabb szakmai körökben is.
 
Szinte észrevétlenül röppent el az idő az alapítás óta, és bizony vannak olyan táncosaink, most már edzőink, akik mind a 20 évet velünk töltötték. Az alapos és lelkiismeretes szakmai munka minden évben meghozza gyümölcsét. A kupák és érmek egyre csak gyűlnek, a hazaiak mellett rangos nemzetközi elismerésekkel, világbajnoki trófeákkal is gazdagodott egyesületünk a sikeres táncosok révén.
 
Egyre több edzővel, egyre több városban és helyszínen várjuk a táncolni vágyó fiatalokat. A „Welldance család” közel 300 tagot számlál! Igyekszünk tanítványainknak, a családoknak és az egyesülettel szimpatizálóknak újabb és újabb nagyszerű élményeket szerezni a versenyeken, fellépéseken és egyéb egyesületi programok alkalmával.
 
A Welldance Sporttánc Egyesületnél többféle műfajjal ismerkedhetnek meg a táncosok. Tanfolyamtípusaink közül az érdeklődési körnek és a korosztálynak megfelelően lehet választani.
Egyesületünk óvodás csoportjaiba már 5 éves kortól bekapcsolódhatnak a táncolni vágyó fiatal reménységek, akiket játékos edzésprogrammal vezetünk be a tánc világába a TÁNCOS MANÓTORNA tanfolyamon keresztül. Az iskolás és a fiatal felnőtt korosztály tagjai többféle műfajban is kipróbálhatják magukat, a dinamikus AKROBATIKUS ROCK ‘N’ ROLL, a trendi FASHION STREET DANCE, a látványos és energikus HIP-HOP SPEED, vagy akár a virtuóz MAZSORETT SPORT tanfolyam is elérhető nálunk.
 
Egyesületünk célul tűzte ki, hogy ne „csak” táncot oktassunk, hanem elérjük, hogy minél több fiatal átélhesse a táncolásból, fellépésekből, versenyekből származó pozitív élményeket, melyek által nyitottabbá, magabiztosabbá válnak, és könnyebben veszik az élettel járó akadályokat.
Úgy érezzük, és a táncosainktól, illetve a szülőktől kapott visszajelzések is azt mutatják, hogy a céljaink megvalósultak. 
 
További kellemes böngészést kívánunk!
 
 Welldance Top Team, vagyis az edzői csapat
 
Országos bajnok Welldance Army mazsorett csapatunk a 2023-as MWF Majorette Sport Európa-Bajnokságon
 
Felnőtt akrobatikus rock and roll csapatunk: az Infinity
 
Felnőtt hiphop csapatunk: a Blackout
 
Felnőtt, virtuóz mazsorett sport duónk: Csikós Anna Dorka és Csikós Dorottya Katica
 
Junior fashion street dance csapatunk: a Barbies
 


Közösségi média
       
face logo insta logo tiktok logo youtube logo