Welldance kártya

WELLDANCE KÁRTYA!!! Nagy örömünkre szolgál, hogy 7 éve egyesületünknél bevezetésre került a WELLDANCE KÁRTYA, melynek segítségével növendékeink hûségét, kitartását vásárlási kedvezményekkel is jutalmazzuk.

A 2014/2015-ös tanév kedvezményre jogosító Welldance kártyája:

Kártya fele

A Welldance kártya ÚJ és régi partnerei és az általuk nyújtott aktuális kedvezmények az alábbiakban olvashatók:

 

SZENTENDREI FITNESZ ÉS ÉLETMÓD KÖZPONT  2000 Szentendre, Bajcsy.Zs. u. 3.

Telefon: +36-20-244-5350, +36-20-597-2293 e-mail: hugeiaeletmod@gmail.com www.szentendrefitness.hu

 

Nyitvatartás: hétfő-péntek 7.00-21.00 szombat 9.00-18.00, vasárnap 9.00-14.00

A Szentendre belvárosában a Bodor udvarban található Fitness bővülő szolgáltatásaival, kellemes hangulatával várja az egészséges életmód mellett elhivatottakat. Akár fogyni szeretnél, akár izmot növelni, akár állóképességet fejleszteni, nálunk megtalálod az ideális segítséget és a megfelelő eszközöket célod eléréséhez. Szolgáltatásaink: kondi- és kardioterem, teremedzés, személyi edzés,szauna, masszázs, hipoxy, szolárium, ingyenes parkoló. Bővülő órarendünkből ízelítő: alakformáló, step aerobic, hastánc, box, gerinctorna, karate, trx, fight, hamarosan jóga és pilates. Welldance kártyával rendelkező vendégeink számára a konditermi bérlet árából 5% kedvezményt biztosítunk (kivétel a páros és családi bérletek), valamint 20% kedvezmény várja Kárpáti Nóra, masszőr vendégeit (időpont egyeztetés telefonon: +36-20-438-5690). 

 

_________________________________________________________

 

korona_logo_uj

KORONA FOGÁSZATI KÖZPONT Dr. Varga Zoltán

2000 Szentendre, Korona u. 1. Bejelentkezés: +36-30-799-2350

e-mail: info@koronafogaszat.eu

Rendelési idő: kedd, csütörtök, péntek 15-20 óráig

A Korona utcai rendelőben minden Welldance Kártya felmutatójának 10% kedvezményt biztosítunk a szájhigiéniás kezelések,tömések, betétek, gyökérkezelés és pótlások árából. A kedvezmény a szájsebészeti és implantációs beavatkozásokra nem vonatkozik. További információ a honlapunkon: http://www.koronafogaszat.eu ahol aktuális akcióinkról is tájékozódhatnak.

__________________________________________________________

 

PISMÁNY SÍSULI 

2000 Szentendre, Napos sétány 47/c

Tel: +36-30-970-2310

e-mail: endre72@t-online.hu

www.pismanysisuli.hu

A síszezonra műanyag pályán a legjobb a felkészülés.Nálunk alkalom nyílik képzett oktatóink segítségével a helyes mozgás elsajátítására és begyakorlására. A műanyag pálya az időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a kezdő és haladó tanítványok számára, hogy a helyes sítechnika elsajátítása mellett készüljenek fel a külföldi sítúrákra.Az edzések rendszeres látogatásával a szezon során mindenki szert tehet a szükséges kondicionális és sítechnikai ismeretekre. Kezdő és haladó, egyéni és csoportos óráink lényege, hogy mindenkinek a megfelelő szinten az egyéni igények figyelembevételével fejlesszük sí – snowboard tudását. Bővebb információ oktatásainkról és sítáborainkról a www.pismanysisuli.hu oldalon. Welldance Kártya tulajdonosoknak csoportos tanfolyamaink árából 8 % kedvezményt biztosítunk.  

___________________________________________________________

 

BG SPORTRUHÁZAT GYÁRTÁS 

2013 Pomáz, Ady Endre u. 2.

Telefon: Vandrusné Mészáros Ágnes +36-20-437-4775

e-mail: info@bg-tornadressz.hu

www.bg-tornadressz.hu

Kiváló, extra minőségű, gyönyörű tornaruhák, tornadresszek széles választéka webáruházunkban. Gyakorló dresszeinket lánykák örömmel viszik ritmikus gimnasztika, akrobatikus torna, szertorna (torna), balett, gyerekaerobik és egyéb tornafoglalkozásra egyaránt. Egyedi megrendelésre fellépő ruha, verseny és tornadressz varrást is vállalunk. 2012 őszi újdonságunk a fittnesz ruházat bevezetése! Welldance kártya tulajdonosoknak a rendelés végösszegéből 10% kedvezményt adunk. 

 

____________________________________________________________

 

SZELENCE - egyedi üveg- és gyöngyékszerek

2000 Szentendre, Kucsera F. u. 2. (a Péter Pál templom és az Önkormányzat között)

Nyitva tartás: hétfőn zárva, kedd-péntek 10.00-18.00, szombat 11.00-15.00

Fusing technikával készült (kemencében 700-800 fokon olvasztott) üvegékszerekre, japán és swarovski gyöngyből fűzött medálokra, gyűrűkre, karkötőkre, fülbevalókra bukkanhatnak üzletünkben. De készülnek ékszereink drótból, nemezből, bőrből is. Minden darab egyedi és kézzel készült. Szívesen készítünk el ékszereket megrendelésre, megvalósítjuk, amit a vendég szeretne. Sőt, felújítjuk, megjavítjuk, átfűzzük a régi kedvenc, de elszakadt, hibás, hiányos ékszereket is.

Welldance kártyásoknak 10% kedvezményt adunk a saját készítésű üveg- és gyöngyékszerek árából, 5% kedvezményt pedig az egyéb kiegészítőkre, kendőkre, sálakra, táskákra. 

___________________________________________________________

ÓRA-ÉKSZERHÁZ 

Szentendre, Vasúti villasor 3/a.

Nyitva tartás: hétfő-péntek 9.00-18.00, szombat 9.00-13.00

Keressen minket a szentendrei HÉV állomás közelében található üzletsoron és találja meg nálunk szeretteinek szánt ajándékát! Cseréltessen elemet kedvenc karórájában vagy adja le nálunk javításra.

Minden óra-, és ékszervásárlásnál 10% kedvezménnyel várjuk üzletünkben a Welldance kártya tulajdonosokat! 

 __________________________________________________________

PONTJÓ GYORSSZERVÍZ

2000 Szentendre, Dózsa Gy. út 3/a

Telefon: +36-26-303-671

Nyitva tartás: H-P 8-17 óráig, Szo: 8-12 óráig

www.pontjoszerviz.hu

Szervizünk könnyen megközelíthető, a 11-es főút mellett, a busz és HÉV végállomása közvetlen közelében található. Az Ön autóját a legrövidebb idő alatt és a legkedvezőbb áron folyamatos egyeztetés mellett megjavítjuk. Szolgáltatásaink:

 • gumi szerelés, csere
 • alkatrész beszerzés, megrendelés
 • állapotfelmérés (lengéscsillapító mérés, fékhatásmérés, fékjavítás)
 • futómű javítás
 • motorjavítás
 • kipufogó javítás
 • karosszéria javítás
 • hibakód olvasás

A Welldance kártya tulajdonosoknak 10% kedvezményt adnunk a nálunk vásárolt alkatrészek árából, és a javítás munkadíjából is!

  _________________________________________________________

NAGYVILLÁM ÉTTEREM

2025 Visegrád, Feketehegy (a bob-pálya parkolója mellett, a Fellegvár felett)

Tel: +36-30-278-32-51/-53, +36-26-398-070 e-mail: info@nagyvillam.hu www.nagyvillam.hu

A Visegrád legmagasabb pontján található étterem lélegzetelállító panorámát kínál a Fellegvárra, a Dunakanyarra és a Pilisi hegyekre. A Nagyvillám étterem nem csak páratlan adottságaitól válik a Dunakanyar legkülönlegesebb helyszínévé, az országban egyedül büszkélkedhet azzal, hogy miközben Vendégei a kulináris élvezeteknek adóznak, egyúttal gyönyörködhetnek a Dunakanyar és a Fellegvár megkapó panorámájában is. Étlapunk a tradicionális fogások mellett vad- és erdei gombás ételeket is tartalmaz. A hagyományos tárkonyos vadragu levesünk mellett titkos receptúráink alapján pácolt húsokkal, grillspecialitásokkal és egyéb meglepetés finomságokkal várjuk a Welldance kártya tulajdonosokat, akik az éttermi fogyasztás végösszegéből 10% kedvezményt kapnak. 

___________________________________________________________

CAR-TOUR INTERNATIONAL UTAZÁSI IRODA

1137 Budapest, Katona József utca 15. (Nyugati pu.-nál)

Tel.: +36-1-269-4744/132-es mellék. Fax: +36-1-288-0724

Welldance kártya ügyintéző: Raáb Zsuzsanna e-mail: raabzsuzsi@cartour.hu

Nyitva tartás: hétfő-péntek 8.30-18.30 Június, augusztus és december hónapban szombat 9.00-13.30

www.cartour.hu

A Welldance kártya kedvezmény kizárólag Budapesten, a Katona József utca 15. szám alatti központi irodában érvényesíthető! Ajánlataink:

 • síutak
 • belföldi szállások (vízpart, hegyvidék, gyógyüdülés, osztálykirándulások)
 • nyári üdülések egyénileg, repülővel, busszal
 • egzotikus üdülések
 • körutazások
 • egyéni szállásfoglalás
 • céges utaztatás
 • repülőjegy foglalás
 • utasbiztosítás

Saját szervezésű útjainkból 8%, akciós útjainkból 4% kedvezményt biztosítunk a Welldance kártya tulajdonosainak. Irodánkban más partnerirodák ajánlatai is foglalhatók.

___________________________________________________________

 

A partnereink által nyújtott kedvezmények természetesen más kedvezményekkel nem összevonhatók, és az akciós ajánlatokra nem vonatkoznak! Reméljük, hogy partnereink köre a jövőben bővülni fog, melyről e-mailben, illetve a www.welldance.hu weboldalon értesítjük kedves táncosainkat!